SALİHLİ AHMET YESEVİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE GIDA TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ TANITIM PROGRAMINA KATILDIK
SALİHLİ AHMET YESEVİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE GIDA TEKNOLOJİLERİ  BÖLÜMÜ TANITIM PROGRAMINA KATILDIK

Thursday, 10 May 2018

Salihli Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açılan Gıda Teknolojileri bölümü tanıtımına konuşmacı olarak Organize Sanayi Bölge Müdürümüz Çağrı DUYGU katıldı.

                Gıda Teknolojileri bölümünü seçecek olan öğrencilere bilgiler veren Bölge Müdürümüz, Organize Sanayi Bölgemizdeki firmaların %70’inin Gıda üretimi yaptığını, liseden mezun olur olmaz Gıda Teknisyeni olarak iş bulabileceklerini, bölgedeki firmaların da Salihli’deki liselerde gıda bölümünün olmamasından bugüne kadar muzdarip olduklarını, bu sayede gıda teknolojileri konusunda eğitim almış kalifiye ara eleman bulabileceklerini dile getirdiklerini söyledi.

                Uzun zamandır Salihli OSB yönetimi olarak, Salihli’de Gıda bölümünün açılması için uğraş verdiğimiz bir konunun hayata geçirilmesi bizleri mutlu etmiştir. Bu bölüm sayesinde Organize Sanayi Bölgemizdeki gıda işletmeleri ve OSB dışında faaliyet gösteren işletmeler yetişmiş, gıda işleme ve kontrol üzerine teknik  eğitim almış personel bulma konusunda zorluk çekmeyeceklerdir.

                Salihli’de bu bölümün açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz