SALİHLİ OSB'DEN NORM HOLDİNGE 100 DÖNÜMLÜK EK TAHSİS
SALİHLİ OSB'DEN NORM HOLDİNGE 100 DÖNÜMLÜK EK TAHSİS

Thursday, 08 November 2018

Salihli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda, yatırımcıların gözdesi haline gelen Salihli OSB 2. Etapta bulunan sanayi parselleri için firmaların arsa talebinin artarak devam ettiğini açıkladı. Türkiye’nin en büyük bağlantı elemanları üreticisi olan NORM Holding’e 100 dönümlük ek tahsis yapıldığını belirten Başkan Zeki Kayda, “ Yatırımcılara sağladığı cazip ve ekonomik imkânlar nedeniyle bugüne kadar Salihli OSB 2.Etapta, 23 firmaya tahsis yaptık. Alt yapı çalışmalarının sürdüğü Salihli OSB’de tahsis yaptığımız firmalar inşaata başladı. Salihli OSB’de 4.fabrikasını kurarak toplam 900 çalışanı ile üretimi sürdüren NORM Holding’e 2.etaptan 165 dönümlük sanayi parseline ilave olarak 100 dönüm arsa tahsisi daha yaptık. İşsizliğin önlenmesi adına Salihli’mize yatırım yapan NORM Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal’a teşekkür ediyorum. Salihli’mize hayırlı olsun” diye konuştu. 
 

     Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen törende, Salihli OSB 2. Etap sanayi parselleri için başvuru talebinde bulunan NORM Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal ile Belediye Başkanı ve aynı zamanda Salihli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda arasında arsa tahsis sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın kendilerine her zaman destek olduğunu dile getiren Uysal, “NORM Holding olarak Salihli OSB’yi üretim merkezi haline getiriyoruz. Bağlantı elemanları üretiminde hem ülkemizde hem de dünyada söz sahibiyiz. Salihli’yi tercih etmemizdeki en büyük etken Belediye Başkanımız ve Salihli OSB Yönetiminin sunduğu imkânlardır. Yeni kuracağımız fabrikalar ile toplamda 2 bin 500 çalışanı istihdam ederek üretim kapasitemizi arttıracağız” dedi.

     İmza törenine, Belediye Başkanı Zeki Kayda, NORM Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal, NORM Holding İdari İşler ve İdari Satın Alma Direktörü Ahmet Bayraktar, Salihli OSB Müdürü Çağrı Duygu ve Salihli OSB İdari İşler Sorumlusu Özkan Özboyacı katıldı