NORM GRUPTAN SALİHLİ OSB'YE 1700 KİŞİLİK İSTİHDAM
NORM GRUPTAN SALİHLİ OSB'YE 1700 KİŞİLİK İSTİHDAM

Tuesday, 16 January 2018

Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 2. Etapta bulunan sanayi parsellerine yatırımcıların yoğun talebi artarak devam ederken en son talep 1700 kişiye istihdam sağlayacak olan Norm Gruptan geldi. Salihli OSB 1. Etapta yer alan 3 fabrikasında ürettiği bağlantı elemanları (somun, vida, cıvata) ile Türkiye’de sektörün önde gelen firmalarından olan Norm Grup, 700 kişilik istihdama ilave olarak 163 dönüm arazi üzerine yeni kuracağı fabrikalarla birlikte toplamda 1700 kişiye iş imkanı sağlayacak.

Salihli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Salihli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda, Salihli Organize Sanayi Bölgesinde 3 fabrikada üretim yapan Norm Grup ile arsa tahsis sözleşmesi imzalandığını belirterek toplamda 1700 kişiye istihdam istihdam sağlanacağını müjdeledi. Başkanlık makamında düzenlenen imza töreninde, Norm Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal ile Belediye Başkanı Zeki Kayda arasında arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.

SALİHLİ OSB’Yİ TERCİH ETMEMİZDE BAŞKAN KAYDA ETKİLİ OLDU

Salihli OSB bulunan fabrikalarda ürettikleri bağlantı elemanları (somun, vida, cıvata) ile Türkiye’de sektörün önde gelen firmalarından olduklarını ifade eden Norm Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal, “Salihli bizim için çok önemli çünkü buralıyız ve Salihli ile gönül bağımız var. OSB’de 163 dönüm arazi üzerinde kuracağımız fabrikalarda 1700 kişiye iş imkanı sunacağız. Salihli’ye yatırım yapma noktasında Belediye Başkanımız Zeki Kayda’nın çok büyük katkısı oldu” dedi. İmzalanan sözleşmenin Salihli’ye ve bölgeye hayırlı olması dileğinde bulunan Uysal, kendilerine her zaman destek olan Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.

Norm Grup tarafından Salihli OSB’de büyük yatırımlar gerçekleştirilerek istihdam sağlandığını vurgulayan Başkan Kayda ise, işsizliğin önlenmesi adına atılan imzaların hayırlı olmasını diledi. Salihli OSB 2. Etaba yatırımcılardan gelen taleplerin artarak devam ettiğine dikkat çeken Başkan Kayda, “Bugüne kadar 15 firmaya 500 dönüm arsa tahsisi gerçekleştirdik. Yeni kurulacak fabrikalarda 2650 kişiye iş imkanı sağladık” dedi.

İmza törenine, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Norm Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal, Norm Grup Satın Alma ve İdari İşler Direktörü Ahmet Bayraktar ve Salihli OSB Müdürü Çağrı Duygu katıldı.